De koninklijke zes

Op 18 mei, de dag voordat  Meghan door het middenpad naar haar Harry schreed,  sjokte June onze zwarte labrador achter mij aan naar de brievenbus om de krant te halen. Zuchtend plofte ze onderweg een paar keer neer op de oprijlaan. Toen nog niet wetend dat het letterlijk de laatste loodjes waren die ze meesjouwde.

Want, zoals al te zien was op instagram ‘levenopeenlandgoed’, is ze diezelfde dag de trotse moeder geworden van 6 schattige pups. En omdat dit gebeurde op de dag voor het huwelijk van het Engelse paar vraagt dat natuurlijk om koninklijke namen…

Moeders heeft het maar druk met haar kroost. En hoewel ze haar baby’s liefdevol verzorgt kijkt ze me soms smekend aan of ze weer mee mag naar kantoor. Begrijpelijk! Probeer maar eens 5 prinsesjes en 1 prins in het gareel te houden.  Nu de verzorging van de kleintjes nog voor een groot deel bij June ligt kunnen wij onbezorgd genieten. Uren kijken we naar Meghan en Kate die een hechte band lijken te hebben. Of naar Queen Elisabeth die iedereen de baas is. En naar Harry die, in tegenstelling tot zijn Royal naamgenoot, behoorlijk  verlegen is. We genieten met volle teugen. Wetende dat deze periode maar van korte duur is. Zo langzamerhand worden ze steeds nieuwsgieriger en hongeriger. Sinds vandaag serveer ik dan ook pap, naast de moedermelk en dat betekent werk aan de winkel, want het is wassen en poetsen geblazen. Het werk, de geur en de doorwaakte nachten, alles doen we met liefde en wordt ruimschoots goedgemaakt door de warme knuffels en onze roze bril.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s