Landgoedkeuken Utrecht open!

Ja, ja het gaat gebeuren! Donderdag 8 november gaat de Landgoedkeuken Utrecht open. Onze eerste eigen winkel met ontbijt & lunchcafé in de randstad.

Na onze pop-up in Leiden hadden wij nog altijd de ambitie om een winkel met café in de stad te beginnen, niet meer pop-up maar voor het echie. Utrecht leek ons de beste stad om te beginnen met ons stadsavontuur, omdat het lekker dichtbij is en de mensen in Utrecht ons beter kennen dan in andere steden. Op de Korte Jansstraat vonden we een topplek voor onze eerste vestiging. Vlakbij de Dom, in hartje centrum, maar niet in de drukte van al het winkelende publiek. Je kunt gemakkelijk dichtbij parkeren op Jans Kerkhof en lopen vanaf Hoog Catharijne kost je maar 10 minuten.

We staan te popelen om u het resultaat van onze inspanningen te laten zien! Het pand is geheel in de stijl van het landgoed verbouwd, met een gezellige Landgoedkeuken en een Landgoedwinkel, waar u onze producten kunt kopen voor thuis; al onze delicatessen, kazen, Lakenvelder vlees, koekjes, brood en taart.

Op de kaart in de Landgoedkeuken staan gerechten, gemaakt met producten van Mariënwaerdt. Alles is er biologisch én vol van smaak, zoals lekkere broodjes met Landgoedkaas, salades met eigen dressings, soepen, hartige taart en tosti’s. En natuurlijk onze notentaartjes en de Mariënwaerdt appeltaart, die wij elke dag vers in Utrecht bakken voor bij de koffie. In een heuse jambar kunt u keuze maken uit onze vele jams en spreads voor bij een scone of een croissant.

Donderdag is nog niet de officiële opening, we gaan eerst even ‘stil’ open om onze draai te vinden met het nieuwe enthousiaste team wat we hebben aangenomen. Ik zal zelf natuurlijk ook veel aanwezig zijn in deze beginfase, vind het allemaal veel te leuk!

Komt u kijken en proeven van onze lekkernijen, geserveerd op een blauw-wit Engels bordje? Komend weekend krijgt u een gratis stukje appeltaart of notentaart bij de koffie!

Tot snel in Utrecht!

Nathalie

 

2 gedachtes over “Landgoedkeuken Utrecht open!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s