Hamsteren en huisarrest?

Het heeft even geduurd voordat het Corona virus effect had op het landgoed, maar sinds de nieuwe maatregelen van 12 maart is het in onze restaurants en locaties echt merkbaar. Daarom wil ik u graag ons ‘protocol’ vertellen, waarbij ik me realiseer dat het per dag kan veranderen.

Locaties voor feesten en vergaderingen
Omdat bijeenkomsten vanaf 100 personen niet meer mogen plaatsvinden zijn er meerdere partijen afgezegd. Kleinere groepjes mogen nog wel komen en zijn natuurlijk welkom. Medewerkers met griepverschijnselen blijven thuis en wij vertrouwen erop dat gasten die zich niet lekker voelen dat ook doen.

De Stapelbakker
Het protocol van het RIVM verandert met de dag, maar vooralsnog mogen restaurants en winkels gewoon open zijn. De Stapelbakker is rustig, grote groepen hebben afgezegd, dus er is genoeg ruimte voor mensen die willen komen eten. Als extra maatregelen voor hygiëne werken onze koks en de bediening met handschoenen aan. De glazen worden gespoeld in een spoelmachine met gezuiverd water.

Thuis pannenkoeken eten?
Als speciale service bieden wij nu de mogelijkheid om bijvoorbeeld pannenkoeken, hamburgers of salades te bestellen voor thuis. Wij zullen het goed voor u inpakken en klaarzetten, dan kan het bij het pannenkoekenhuis worden opgehaald.
Kijk op onze menukaart en stuur ons een mail met uw bestelling via stapelbakker@marienwaerdt.nl. U kunt pinnen bij ophalen.

Hamsteren?
De Landgoedwinkel is ook open voor uw wekelijkse boodschappen. Verse groente, dagelijks versgebakken brood Van Menno, pasta’s, noten, sauzen en andere producten hebben we voor u in huis.

Lakenvelder rundvlees en Landgoedkaas
Wat dacht u van een lekkere voorraad Lakenvelder rundvlees voor in de diepvries of een groot stuk Landgoedkaas? We zijn genomineerd voor de Bio Winkel Award met onze kaasafdeling en daarom is de kaasvitrine extra gevuld met ook andere kazen zoals blauwschimmelkaas, schapenkaas, Pecorino en Emmentaler.

Via www.landgoedwinkel.com kunt u onze producten bestellen, als u ons Lakenveldervlees wilt kunt u een bestelformulier vinden op onze site. We hebben op dit moment geen verse pakketten, maar wel voldoende los verpakt vlees op voorraad. Er zijn bovendien nog eenden en fazanten in de aanbieding!

Ekoplaza pickup point
Via ekoplaza kunt u biologische producten bestellen die u bij de Landgoedwinkel kunt ophalen.

Landgoedkeuken Utrecht
De Landgoedkeuken is ook open. Vorige week heeft daar een kleine metamorfose plaatsgevonden. Omdat er veel vraag was naar extra zitplaatsen, hebben wij de winkel wat compacter gemaakt en het aantal zitplaatsen daar uitgebreid met 15. Ons gehele assortiment is er nog steeds verkrijgbaar, alle kazen, jams, chutneys, curd, noten- en appeltaart én versgebakken broden Van Menno. Vlees kunt u bestellen en wordt dan meegebracht uit Beesd.

Dus mocht u er even uit willen en u voelt zich fit, kom nog even langs om wat te hamsteren, of blijf lekker koffie drinken of lunchen. Omdat u het waerdt bent!

Nieuwe zitplaatsen Landgoedkeuken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s