Wat een zomer!

Het is toch ongelofelijk? Al die maanden droog, zonnig en warm, hoe kan het? Sinds mei heeft het hier nauwelijks geregend en dat zie je aan alles. De velden zijn geel in plaats van groen, de koeien puffen in de wei en bladeren vallen door de droogte van de bomen.
En dan te bedenken dat we over anderhalve week de Landgoedfair hebben (15 t/m 19 augustus!

De voorspelling is gelukkig dat het koeler wordt. Dat zou fijn zijn! Zonder hoosbuien alsjeblieft, want die kunnen we ook niet gebruiken. Al is een klein buitje geen enkel probleem voor de sfeer van de Fair. Er staan immers veel stands met kleding voor het najaar en de winter. Een vaste groep medewerkers en vriendinnen uit de buurt lopen ieder jaar dagelijks om 15 uur de modeshow met kleding van standhouders. Zelf loop ik ook meestal mee. We verkleden ons in een klein tentje en je raadt het al; als het zo warm is, is dat afzien met die warme truien, shawls en jassen.

modeshow Landgoedfair

De Landgoedfair organiseren we alweer voor de 24e keer. We hebben er dus al heel wat Fairs op zitten, met alle mogelijke weersomstandigheden. Een aantal jaren geleden hadden we de gehele Fair een hittegolf, met temperaturen boven de 30 graden. We hadden daarom vernevelaars gemaakt, waaronder mensen en dieren verkoeling konden vinden. Ruiters gingen zelfs te paard onder de watermist. Heerlijk vonden ze dat! Als het dit jaar weer zo wordt, gaan we ze zeker neerzetten.

Natuurlijk kan er op de Landgoedfair ook lekker in de schaduw genoten worden van eten en drinken. Zoals op het terras van de Nieuwe Refter, bij onze chef Djon Okkerse, die altijd de lekkerste lunchgerechten maakt. Of in het Landgoedcafé dat dit jaar samen met de Landgoedwinkel te vinden zal zijn in het Koetshuis en de Paardenstallen. We gaan er allerlei lekkers van het landgoed serveren, smoothies, ice-coffees en voor een lome afsluiting van de dag; gin & tonic in Landgoedstijl!

IMG_3554

Dus kom gezellig winkelen bij onze leuke standhouders, genieten van de demonstraties in de ring, een workshop doen en een lekker terrasje pakken op de Landgoedfair.
De ultieme afsluiting van uw vakantie!

Geniet nog even van uw zomer en we zien u graag op de Landgoedfair!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s