We zijn weer ‘open’

Nederland is weer actief aan het worden. Na een periode van rust, stilte en restricties, komt alles stapje voor stapje in beweging. Daarom hebben wij besloten, om daar waar het kan en mag, weer open te gaan. Zo fijn is het, om bezig te zijn met plannen, organiseren en ondernemen. Dat voelt goed en geeft hoop!
Landgoedkeuken Utrecht open
De binnenstad van Utrecht komt ook tot leven en daarom zijn wij vorige week weer open gegaan met de Landgoedkeuken Utrecht. Weliswaar met een aangepast interieur; de gehele ruimte is nu ‘Landgoedwinkel’, de counter is voorzien van plexiglas-glas en er is een looproute ingesteld zodat bezoekers elkaar niet in de weg lopen.
Bij de counter kun je koffie, thee, taart, broodjes, tosti’s en salades afhalen en meenemen voor thuis.
In de Landgoedwinkel vind je nu naast onze eigen producten, een deel van ons biologische assortiment dat we ook in Beesd hebben; thee, koffie, chocolade, pasta’s, olijfolie, balsamico, linzen, soepen, crackers, noten, bier en wijn. Alles bijzonder van smaak en biologisch.In het weekend hebben we verse aardbeien, bessen, frambozen en asperges! Bovendien zijn er leuke cadeau-artikelen.

STAPELBAKKER MOEDERDAG WEEKENDSPECIAL

 De Stapelbakker is open voor take-away. Van vrijdag t/m zondag kun je je favoriete gerechten afhalen! We hebben een selectie van de menukaart gemaakt en onze chefs bereiden elke week een weekendspecial. Komend weekend is dat asperges met op de huid gebakken zalm, krieltjes, Hollandaisesaus en een mini-omelet met lente-ui. 
Verkrijgbaar voor € 17,50. U hoeft het alleen maar te bestellen en af te halen!

Picknicken op het landgoed
In deze gekke tijd, zijn er nog veel leuke dingen die je buiten kunt doen, zoals wandelen, fietsen of varen én picknicken! Op het landgoed is genoeg ruimte en zijn er heel veel mooie plekjes voor een picknick. Om het comfortabeler te maken hebben wij voor u langs de Notenlaan een aantal picknicktafels neergezet, u kunt ook neerstrijken in het gras langs de Linge.

Speciaal voor Moederdag en ook voor daarna, hebben wij een tweetal picknickmanden samengesteld, die u kunt bestellen en ophalen in de Landgoedwinkel. De één wat luxer dan de ander. Natuurlijk kunt u die naar wens aanvullen met lekkers uit de winkel. Voor de mand, met glaasjes vragen wij een kleine borg, het picknickkleed krijgt u van ons cadeau!
U kunt ze bestellen via Landgoedwinkel.com, of appen naar 06 20591213

MOEDERDAG ONTBIJTPAKKET
Mag u uw moeder niet opzoeken? Zet dan een gezellige ontbijtmand voor de deur vol met (H)eerlijke spullen voor een Moederdagbrunch.
 Omdat ze het waerdt is!
Landgoedwinkel Instagram
Ook de webshop van de Landgoedwinkel neemt een vlucht in deze tijd en daarom heb ik nu een aparte Instagram pagina aangemaakt voor alle nieuwtjes en shopping mogelijkheden in de Landgoedwinkel;
Volg ons nu ook op: Landgoedwinkel_Marienwaerdt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s